Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
S-a deschis Shopping Plaza
Veronica Hodas  - Joi, 3 Martie 2016

Mall-ul Satu Mare Shopping Plaza și-a deschis joi porțile pentru sătmăreni într-un cadru festiv, în prezența prefectului Radu Bud, a subprefectului Altfater Tamas, a președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a viceprimarului Radu Roca, city-managerului Dan Băbuț și a consilierilor locali şi județeni.


Inaugurarea a fost așteptată de mulți sătmăreni care au fost nerăbdători ca panglica să fie tăiată pentru a putea lua cu asalt magazinele H&M, Bossini, Pepco și Jeans Gallery, deoarece deocamdată doar acestea sunt dechise.
Dana Bud, reprezentantul Satu Mare Shopping Plaza, a declarat că este o deschidere parțială a mall-ului, iar mai multe magazine de renume se vor deschide la sfârșitul lunii. În ceea ce privește cinema-ul, Dana Bud a menționat că Cinema One va realiza lucrările şi se va deschide în cursul acestui an.”

 


Cinema One din Italia va amenaja la Satu Mare șase săli, din care două vor fi gata în cursul anului.

Prefectul județului, Radu Bud, în calitate de inginer constructor, a ținut să precizeze faptul că Shopping Plaza este o cădire impresionantă, care „până acum nu avea viață, iar începând de azi trăiește printre noi, prin dumneavoastră, prin cei care vor fi prezenți”. De asemenea, acesta l-a felicitat pe omul de afaceri Vasile Bud și „pe cei care astăzi și-au dat concursul în realizarea proiectului”.


Adrian Ștef s-a arătat fericit deoarece Satu Mare are propriul Mall și sătmărenii nu vor trebui să meargă în alte orașe pentru a-și face cumpărăturile. „Acesta este deja un mare avantaj și vreau să-i mulțumesc lui Vasile Bud pentru acest lucru. Consiliul Județean este alături de mediul de afaceri, încercăm să punem județul Satu Mare pe harta României și harta lumii și vreau să-i felicit pe toți acești investitori care vin în sprijinul dezvoltării durabile a județului".


Pe lângă felicitările pe care le-a transmis viceprimarul Radu Roca pentru investiția de peste 18 milioane euro „pur românească și pur locală”, acesta a mai subliniat că „avem la nivelul municipiului Satu Mare un complex comercial cu care ne putem mândri.”


Shopping Plaza are 35 spații comerciale, din care au fost închiriate 30. Copilașii care vor însoți părinții la Mall vor putea să râmână la locul de joacă de 250 metri pătrați. Nu va lipsi nici sala de fitness, piscina interioară și cazino-ul de 450 metri pătrați.

9970 vizite
Distribuie pe