Locale Altele
Vineri, 18 Iunie 2021
Vin, 18 Iun 2021
Trupe de comando la Liceul Eminescu
Florin Răchitan  - Miercuri, 1 Aprilie 2009

Un grup de terorişti s-a baricadat în clădirea Colegiului Naţional “Mihai Eminescu”, ameninţându-i cu armele pe elevi.

Trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei au luat cu asalt clădirea, dar teroriştii au opus rezistenţă, trăgând focuri de armă de la o fereastră aflată în partea superioară a clădirii, de unde controlau toată curtea.

Mascaţii au pătruns până la urmă în clădire, coborând în frânghii de pe acoperişul ei şi spărgând uşile de la intrare. Unul dintre terorişti a încercat să scape, demarând în trombă cu o maşină, dar mascaţii l-au oprit şi l-au imobilizat.

 

Acesta a fost scenariul unei demonstraţii a trupelor speciale de intervenţie ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, organizată marţi, cu prilejul Zilei Poliţiei Române, în incinta Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Nici un elev n-a avut chef să chiulească şi au urmărit cu sufletul la gură şi demonstraţiile de luptă corp la corp prezentate de mascaţi după ce au „curăţat” clădirea de terorişti. Fetele au ţipat în cor atunci când membrii trupei de comando au îndreptat armele spre ele şi au început să tragă… Mai mare a fost sperietura, deoarece gloanţele au fost, bineînţeles, oarbe.

 

Demonstraţia a fost organizată cu scopul popularizării activităţii Poliţiei în rândul elevilor de liceu.
 


Tags: comando  liceu  eminescu  
2516 vizite
Distribuie pe