Locale Altele
Marti, 7 Decembrie 2021
Marti, 7 Dec 2021
Schimbarea comenzii la pompieri
Veronica Hodas  - Duminica, 3 Aprilie 2016

Pe platoul din P-ța 25 Octombrie a avut loc duminică o adevărată ceremonie de predare-primire a comenzii unității ISU „Someș” Satu Mare.La eveniment au participat oficialități județene și locale, reprezentanți ai unităților militare și instituțiile deconcentrate și descentralizate județene, cadre militare în rezervă și în retragere, precum și întreg efectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș”, dar și sătmăreni dornici să vadă cum se desfășoară o astfel de ceremonie.Colonelul Dan Gheorghe, inspector-șef al ISU „Someș” Satu Mare s-a retras din activitate, a intrat la pensie, iar în această zi frumoasă și însorită de duminică a predat, cu mare emoție, comanda unității col. Nicoale Dima.
După un discurs minunat, col. Dan Gheorghe a declarat că noul inspector-șef al ISU „Someș Satu Mare”, Nicolae Dima va avea parte de tot sprijinul lui în continuare. „Nu vreau să vă spun ce este în sufletul meu. Este un moment foarte emoționant. A fost o activitate rodnică făcută în slujba comunității, în slujba societății, sub drapel, sub jurământ. M-am dedicat trup și suflet acestei meserii. Am făcut-o cu multă dragoste și pasiune. Drumurile nu se vor opri aici. Dacă această carieră s-a încheiat voi continua într-un alt domeniu de activitate. Vreau încă 14-15 ani să mai arat că am ceva de spus. Domnul colonel Dima este un coleg, dar de acum încolo vom fi prieteni. Îl voi sprijini, este un ofițer foarte bine pregătit și este soluția cea mai bună în momentul de față pentru a comanda ISU și sunt convins că toate proiectele inițiate de către mine le va duce mai departe. El făcea parte din echipa de implementare a acesteor proiecte. Am convingerea că comanda ISU rămâne pe mâini bune și ușa unde voi lucra de acum încolo îi va fi deschisă”.


Col. Nicolae Dima a menționat că este și el foarte emoționat, iar legat de obiectivele pe care și le-a propus acesta a precizat că ne vor fi prezentate la momentul potrivit. Acesta a fost împuternicit la comanda ISU pe o perioadă de șase luni.Ceremonia s-a încheiat cu defilarea cadrelor militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare.

Tags: ceremonie  pompieri  schimbare  comanda  nicolae dima  
1414 vizite
Distribuie pe