Locale Altele
Duminica, 5 Decembrie 2021
Dum, 5 Dec 2021
Ziua Porţilor Deschise la Jandarmerie
Cristian Silaghi, Florin Răchitan  - Joi, 2 Aprilie 2009

Sute de elevi de şcoală generală şi liceeni au vizitat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi cu ocazia manifestărilor de aniversare a Zilei Jandarmeriei Române.

Aceştia au avut prilejul să pună mâna pe armele folosite de jandarmi în misiunile lor, au admirat uniformele complete şi vehiculele din parcul auto al instituţiei şi au obţinut informaţii despre posibilităţile de a urma o carieră militară.

 

În cadru festiv, au fost înmânate diplomele şi cupele de la concursurile sportive organizate cu ocazia Zilei Jandarmeriei, clasamentul general fiind următorul: locul I – Inspectoratul Judeţean de Jandarmi; locul II – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş”; locul III – Serviciul Român de Informaţii Satu Mare.

 

Tot în cadru festiv au fost avansaţi la gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad un ofiţer şi trei subofiţeri, după cum urmează: de la gradul de locotenent la gradul de căpitan - lt. Vlonga Gheorghe; de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant - Crat Flaviu, Lipcei Liviu şi Molnar Attila.

1800 vizite
Distribuie pe