Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Bătrân accidentat mortal în fața Casei de Modă, pe trecerea de pietoni
Veronica Hodas  - Joi, 14 Aprilie 2016

Un accident mortal a avut loc joi în jurul orei 11.00 în fața Casei de Modă. Un șofer în vârstă de 44 de ani, Istvan Gulya, a accidentat mortal un bătrân în vârstă de 82 de ani care s-a angajat regulamentar în trecerea străzii.Potrivit martorilor, bătrânul Gheorghe Ziman a traversat strada pe trecerea de pietoni dinspre Casa de Modă spre stația de taxiuri, moment în care șoferul de la firma de curierat Cargus a venit de pe strada Horea, nu l-a văzut pe pieton și l-a luat sub roțile mașinii.Potrivit unei martore, „șoferul a venit de pe strada Horea, nu l-a văzut pe bătrân, l-a calcat cu mașina și s-a oprit numai în momentul în care am strigat eu să se oprească pentru că l-a lovit”.Bărbatul a murit pe loc deoarece a fost călcat cu roțile din față peste cap. 

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.Tags: accident  mortal  casa de moda  trecere  pietoni  
2478 vizite
Distribuie pe
Mircea Salajean
AVIZ AUTORITATILOR!!!! CATE ACCIDENTE SI PIERDERI DE VIETI MAI ESTE NEVOIE CA SA SEMAFORIZATI ACEASTA INTERSECTIE AGLOMERATA?! O GROAZA DE BANI PUBLICI SE RISIPESC PE PROSTII IN LOC SA FACETI CEVA SI PENTRU SIGURANTA OAMENILOR. PENTRU AUTORITATI OAMENII AU NUMAI OBLIGATII NU SI DREPTURI LA SIGURANTA! RUSINE SA VA FIE!!!!
2016-04-14 13:35:11