Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Pompierii își deschid porțile în cadrul săptămânii „Școala Altfel”
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 14 Aprilie 2016

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare vă invită în perioada 18 – 22 aprilie, în intervalul orar 09:00-14:00, să participaţi în număr cât mai mare la derularea programului „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Conform programului, în perioada mai sus menţionată, vor fi efectuate acţiuni de informare şi educare preventivă, sub formă de puncte de informare preventivă, unde vizitatorii se vor putea familiariza cu tehnica şi mijloacele de intervenţie în caz de producere a unor situaţii de urgenţă şi modul de folosire al acestora, vor avea posibilitatea de a observa aspecte din activitatea profesională a pompierilor, vor putea asista la proiecţii de filme educative cu tematică specifică situaţiilor de urgenţă.

Totodată se vor organiza exerciţii demonstrative având ca temă stingerea de incendii, acordarea primului ajutor medical unor persoane rănite, căutare - salvare cu echipaj canin, etc. şi se vor distribui materiale informative sub formă de broşuri, pliante, flyere, tinerilor şi invitaţilor, explicânduli-se cum trebuie să reacţioneze în cazul producerii unui incendiu, cutremur sau a unei alte situaţii de urgenţă.

Astfel că cei interesaţi, sunt aşteptaţi, atât la sediul unității din Satu Mare, cât si la subunitățile din Carei, Negresti Oaş, Tăşnad si Turţ.

 

 

Tags: scoala  altfel  pompieri  ziua  portilor  deschise  
955 vizite
Distribuie pe