Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vechiul corp C al Primăriei Negrești-Oaș se află în renovare
Primăria Negrești-Oaș  - Vineri, 15 Aprilie 2016

Vechiul Corp C al Primăriei Negrești-Oaș renaște într-un nou și modern sediu administrativ, care va servi negreștenii cu promptitudine și în condiții decente.

În acest nou sediu administrativ vor funcționa toate serviciile Primăriei Negrești-Oaș care vin mai des în contact cu cetățenii: serviciul de taxe și impozite locale, un birou unic pentru cetăţeni, registratura, registrul agricol şi starea civilă.

Trebuia modernizată și extinsă această clădire astfel încât contribuabilii să poată apela în condiţii decente la serviciile primăriei. Vreau ca cetățenii să stea cât mai puțin posibil la ghișeu, iar atunci când o fac să aibă condiții decente”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Lucrările la această clădire constau în etajare, reabilitare interioară şi exterioară precum şi dotări interioare. Investiția va fi finalizată în acest an.

Noul sediu administrativ se află în construcție în cadrul unui proiect finanțat prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice și de la bugetul local. Valoarea proiectului este de 938.597,36 lei.

Tags: corp  c  primarie  negreti-oas  renovare  
1100 vizite
Distribuie pe