Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
Accidente rutiere la Turț și Supuru de Jos
Poliția Satu Mare  - Duminica, 17 Aprilie 2016

Vineri, în jurul orelor 14.20, în timp ce conducea un motociclul marca Linhai, pe str. Dâmbeni din comuna Turț, fără a poseda permis de nici o categorie, pe fondul unei depășiri neregulamentare, G. Grigore de 26 ani a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, condus regulamentar de către F. Viorica de 37 ani.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului motociclului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru F. Viorica, în timp ce, în cazul lui G. Grigore, acesta a indicat o îmbibație alcoolică de 0,88 mg./l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere.

Tot vineri, în jurul orelor 20.00, în timp ce conducea un autoturism marca Ford, pe DN 19A, pe raza localității Supuru de Jos, P. Stelian de 62 ani, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers față de autovehiculul din fața sa, a încercat să evite impactul cu acesta și pătrunzând pe sensul opus al direcției de mers, a intrat în coliziune cu autoturismul marca Suzuki, care se afla parcat regulamentar în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto P. Stelian. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

Tags: accidente  rutiere  moped  autoturisme  
1023 vizite
Distribuie pe