Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Drept la replică din partea SNAP în cazul Cosmin Andreica
Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie  - Luni, 9 Mai 2016

Conducerea centrală a Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, prin secretarul general Alexandru Ştefan, ne-a transmis un drept la replică în legătură cu articolul despre fostul membru al sindicatului, poliţistul Cosmin Andreica din Satu Mare.

Redăm integral conţinutul comunicatului transmis de SNAP:

Sindicatul National al Agentilor de Politie respinge titulatura  si considera fortat, nepotrivit si neonorant pentru dumneavoastra utilizarea expresiei de “Sindicalist - erou”, la adresa d-lui Andreica Cosmin, care nu are niciun fel de legatura cu persoanele si practicile celor care le este destinata aceasta expresie (rugam a verifica oricand printre colegii din sindicat).

Sindicatul National al Agentilor de Politie a fost infiintat sa apere drepturile politistilor, nu sa fie rampa de lansare pentru diverse persoane dornice de marire si functii, asa cum declara si cum practic a facut dl Andreica Cosmin.

Va rugam in acest sens ca in virtutea deontologiei dumneavoastra, sa relatati fapte obiective si informatii corecte, complete si verificate, fara a introduce alte opinii vadit tendentioase cu scopul de a servi alte interese decat cele ale cititorilor.

Precizam ca, intrunit in sedinta Colegiului Director a hotarat, printre altele, si excluderea domnului Andreica Cosmin din organizatia sindicala si implicit din functiile pe care le detinea, membru in Biroul Executiv Central si presedinte al Biroului Teritorial Satu Mare, decizia fiind luata cu 7 voturi pentru si o abtinere.

Motivarea acestei hotarari a fost aceea ca Andreica Cosmin a refuzat sa se prezinte la serviciu/organizatie incepand cu 01.04.2016 in conformitate cu hotararea Biroului Executiv Central, la aceea vreme fiind consilier la Ministerul Muncii.

Totodata, la momentul adoptarii deciziei de excludere, acelasi Andreica Cosmin avea deja incheiat un contract de munca, fiind presedintele organizatiei de tineret la o alta federatie sindicala.

Precizam ca hotararile Colegiului Director si ale Biroului Executiv Central S.N.A.P. au fost adoptate cu respectarea prevederilor statutului, de la data infiintarii si pana in prezent nu au existat cazuri in care conducerea sindicatului sa nu respecte legea.

In consecinta, dupa data excluderii sale din organizatie, asocierea  S.N.A.P.  sau a presedintelui Iulian Surugiu cu practicile d-lui Andreica Cosmin sunt regretabile si le respingem in totalitate.

Biroul Executiv Central

Secretar general,
Alexandru Stefan

Tags: drept  replica  snap  
2013 vizite
Distribuie pe
constantin
Domnule Andreica Cosmin esti un mare micinos de a duce sindicalistii in eroare si nu mai fi manipulator de resurse. Andreica te rog sa recunosti acum unde lucrezi in present sau in mare masura ar domnii de șla publicatia la care te-ai plins ca ai fost dat afara plingaceosule oare pe unde mai esti in preset, la ministerul sportului lingi fasolea pe acolo, oare pe la federatia publisind unde te lauzi ca esti presedinte la organizatia de tineret unde ai fost numuit si nu ales ,ai primit un bonus din partea presedintelui federatiei recunosti sau nu micinosule. Domnii de la publicatia la cre te-ai plins poate vor lua legatura si cu presedintele Publisind ca sa spuna cum a ajuns Cosmin Andreica mare presedinte a organizatiei de tineret la Publisind si pe doamna ministru al sportului va da un interviu in aceeasi publicatie cu privire la cum ai ajuns consilier la ministerul sportului si in prezen te plingi ca ai fost dat afara din organizatia sindicala SNAP. Mincinosule.
2016-05-09 20:52:06