Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu la o casă din Sătmărel. Patru persoane au fost rănite.
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 16 Mai 2016

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 15.32, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din cartierul Sătmărel, localitatea Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga locuință existând pericolul extinderii acestora la proprietățile învecinate.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars și s-au deteriorat: mobilierul a două camere, tavanul din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 m2 și alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind inițierea incendiului a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, scurtcircuit electric cauzat de un cablu, conductor electrict defect ori cu izolația deteriorată.

Din neferice, patru persoane au necesitate îngrijiri medicale de la pompierii și personalul medical SMURD ca urmare a expunerii la fum și gaze toxice, două dintre acestea refuzând transportul la Unitatea de Primire Urgențe.

Tags: incendiu  casa  satmarel  persoane ranite  
1093 vizite
Distribuie pe