Locale Altele
Sambata, 12 Iunie 2021
Sam, 12 Iun 2021
Expo 2016 - Fabricat în Satu Mare vine cu noi surprize
Veronica Hodas  - Miercuri, 22 Iunie 2016

Hala fostului supermarket Interex va fi vineri și sâmbătă, gazda celei de-a VI-a ediții a expoziției Fabricat în Satu Mare, o ediție care se anunță a fi una plină cu surprize.

Detalii legate de eveniment au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de vicepreședinții Asociației Economice Germano-Română pentru regiunea de Nord-Vest, Iosif Hoczli și Tiberiu Markos, respectiv de Sorina Tulan membru în comitetul de organizare și Darian Ienășoiu reprezentantul Sam Studia.

Vicepreședintele Camerei Meșteșugarilor, Tiberiu Markos a menționat că evenimentul a fost organizat prin efort propriu de către Asociația Economice Germano-Română și Camera Meșteșugarilor, iar efortul financiar se datorează sponsorilor.

La această ediție care se desfășoară pe o suprafață mai mică față de anii trecuți, 557 metri pătrați, vor participa 56 de firme.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 24 iunie de la ora 11.00, de la ora 14.00 va avea loc un workshop, iar seara toți expozanții vor fi invitați la un cocktail.

Menționăm faptul că în acest an, unul dintre expozanți va avea o noutate tehnică absolută, o noutate tehnică de sezanție pentru Europa Centrală și Sud Este. Acesta va fi un element surpriză pe care îl veți descoperi doar participând la expoziție.

Conform lui Iosif Hoczli, din partea Camerei Meșteșugarilor vor expune 18 firme pe o suprafață de 150 metri pătrați, iar noutatea este că „avem patru firme de consultanță care stau la dispoziția celor interesați sau la dispoziția firmelor participante la expoziție și le oferă posibilitatea de a colabora și de a le asigura consultanță”.

De această dată, tinerii sătmăreni vor fi implicați activ, iar Darian Ienășoiu a declarat că Sam Studia are rolul de a-i face pe tineri să se implice activ în mediul de afaceri și tocmai de acea se va organiza un concurs. Tinerii vor forma echipe de câte trei persoane și vor participa la cele trei probe ale concursului. Prima probă care va avea loc vineri de la ora 11.00 poartă denumirea de „Dialog cu Mediul de Afaceri”, iar sâmbătă vor mai avea loc două probe „Treasure Hunt” și „Ambasadorul”. Echipele care se vor clasa pe primele trei locuri vor primi premii in bani, locul I 1.200 lei, locul III 900 lei, iar locul III 600 lei.

În cadrul evenimentului vor avea loc și trei prezentări de modă ale designerilor sătmăreni, Nicoleta Obiș, Inedit și Spencer by Ciprian Crăciun.

 De asemenea, 15 mașini de epocă vor putea fi admirate în parcarea Interex începând de vineri dimineață pe tot parcursul zilei. Și tot în parcare, cei care doresc să-și testeze gratuit mașina o vor putea face la Pit Stop Autonet.                                

Tags: expo  fabricat in satu mare  editia vi  
1070 vizite
Distribuie pe