Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Podul Decebal intră în reparații capitale, se închid două benzi
Veronica Hodas  - Marti, 5 Iulie 2016

Primarul municipiului Kereskenyi Gabor a anunțat în cadrul conferinței de presă susținută marți că foarte probabil la începutul săptămânii viitoare, Podul Decebal va intra în reparații capitale.

Firma din Sălaj care a câștigat licitația în mandatul anterior va face lucrări complexe pe carosabil, pe rostul de dilatație, pe trotuare, balustrăzi, stâlpi de iluminat public, iar timp de 2 – 3 luni se va lucra pe două benzi de circulație.

„Este o investiție foarte necesară la care trebuie să-i dăm drumul. Este o reparație capitală care nu s- a mai făcut la Podul Decebal de 8 ani. Am ținut să așteptăm închiderea anului școlar ca să nu creem prea mare dificultate sătmărenilor. Este o lucrare care trebuie făcută. Sper că se va putea finaliza într-un interval de două trei luni, cel puțin lucrările de pe carosabil pentru că ulterior se pot face și celelate lucrări fără a îngreuna traficul. Sper că firma va putea să facă față”, a spus edilul-șef.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2,2 milioane lei, iar dacă lucrările se vor finaliza în 2 luni jumătate, atunci Primăria va mai debloca altă parte a sumei care este aferentă trotuarelor, stâlpilor, balustrăzilor.

Tags: pod decebal  reparatii capitale  benzi inchise  
1525 vizite
Distribuie pe