Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
Se redeschide Perinița! Grand Opening sâmbătă, cu Toni Ionescu.
Florin Răchitan  - Miercuri, 6 Iulie 2016

După finalizarea tuturor problemelor juridice cu privire dreptul de proprietate asupra clădirii-monument de pe strada 1 Decembrie 1918, legendara cramă Perinița se redeschide sub o nouă înfățișare, unică în municipiul Satu Mare: va fi Club Cafe cu muzică retro, adică pentru generațiile care au crescut pe muzică adevărată, nu pe ritmuri tehno.

Localul a fost reamenajat cu scopul declarat de a evoca atmosfera cafenelelor de odinioară, ce se puteau transforma seara în discoteci.

Fără manele, fără fițe și figuri, noua Perinița este locul ideal atât pentru cei care vor să-și retrăiască tinerețile, cât și pentru cei care au știut întotdeauna că muzica de dans nu înseamnă neapărat bubuială de boxe, dar nu au avut până acum o asemenea alternativă la Satu Mare, cel puțin nu în ultimii 25 de ani.

Oferta barului este, de asemenea, fără concurență la Satu Mare, cu prețuri mult sub nivelul pieței locale la orice sortimente de băuturi. Localul nu are bucătărie proprie, dar clienții vor avea posibilitatea să comande preparate culinare de la pizzerii și restaurante cu care Perinița colaborează pentru servicii de catering.

Deschiderea oficială a Club Cafe Perinița are loc la sfârșitul acestei săptămâni, când sunt programate două petreceri mari, sâmbătă și duminică de la orele 19.30.

Invitatul special este cunoscutul actor de comedie Toni Ionescu, alias Tilică din serialul de succes de pe PrimaTV, care vine la Satu Mare cu un show propriu. Prețul biletului de intrare este 20 de lei, iar locurile pot fi rezervate la numărul de telefon 0751-118.861. Informații suplimentare pe pagina de Facebook a localului. 

Tags: perinita  club  cafe  deschidere  


1755 vizite
Distribuie pe