Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Ziua Comunei Botiz – ediția XII
Florin Răchitan  - Duminica, 17 Iulie 2016

Inițiată de regretatul primar Iosif Roca, de care și-au adus aminte cu un moment de reculegere toți cei prezenți, Ziua Comunei Botiz a ajuns deja la cea de-a XII-a ediție, tradiția fiind continuată de noul primar Ioan Mureșan.
Manifestarea a început duminică la orele amiezii cu tradiționala defilare a majoretelor din Ardud acompaniate de fanfara șvăbească din Căpleni, iar în urma lor a venit alaiul cu oficialitățile locale și invitații de onoare, printre care s-au numărat deputații Ovidiu Silaghi și Erdei D. Istvan, precum și consilierul județean Adrian Ștef.
Primarul și consilierii locali au depus o coroană de flori la monumentul eroilor căzuți în cele două războaie mondiale, apoi, pe scena amplasată pe strada principală a localității, preoții tuturor confesiunilor din comună au celebrat împreună un Te-Deum, după care primarul Ioan Mureșan a oferit distincții cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie.Distracția durează toată ziua în împrejurimile scenei pe care vor urca până la orele serii, printre alții, vedete precum Alex Velea sau Desperado și Delhusa Gjon din Ungaria. 

Tags: ziua  comuna  botiz  
4103 vizite
Distribuie pe
Ferenti Ilonka
Ziua botizului 2019 dorim sa vedem
2019-07-14 15:18:17