Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreni la Ziua Ambulanței
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Marti, 26 Iulie 2016

Serviciul Județean de Ambulanța Satu Mare aduce la cunoștința publicului sătmărean prin intermediul presei faptul că, în data 28 iulie 2016, la București, Ambulanța sărbătorește 110 ani de existență.

Este cea de-a doua ediție a Zilei Ambulanței în România, eveniment care va fi marcat printr-o întâlnire în capitală a reprezentanților Serviciilor de Ambulanță din toată țara.

Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare participă la eveniment cu o ambulanță tip B1, cu un echipaj format din medic, asistent și ambulanțier la care se alătură și alți reprezentanți ai instituției împreună cu managerul Gabriela Opriș.

Vor avea loc diferite întâlniri între participanți, echipajele vor acorda servicii medicale publicului larg (dozarea glicemiei, efectuarea EKG și măsurarea tensiunii arteriale), iar în final o paradă a ambulanțelor în centrul capitalei.

Acest eveniment va fi marcat și la Satu Mare în perioada imediat următoare între 1-14 august 2016. Cu acest prilej la sediul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare va fi organizată și „Ziua Porților Deschise”. 

Tags: satmareni  ziua ambulantei  
1560 vizite
Distribuie pe