Locale Altele
Sambata, 31 Iulie 2021
Sam, 31 Iul 2021
Microbus în șanț la Ciuperceni: cinci victime
Florin Răchitan  - Luni, 8 August 2016

Un microbus s-a răsturnat în șanț luni după-amiază, în jurul orei 14.40, pe raza localității Ciuperceni. În autovehicul erau doi bărbați și trei femei, cu toții membri ai aceleiași familii din Turț.

Ei au avut un noroc uriaș, deoarece femeile au scăpat cu răni mai ușoare, fiind totuși transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale, în timp ce bărbații au refuzat îngrijirile medicale.

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt încă neclare, cert este că la un moment dat șoferul a părăsit pur și simplu carosabilul pe care mergea în linie dreaptă la o curbă ușoară spre stânga, la ieșirea din Ciuperceni spre Livada, și s-a trezit ca mașina în șanț, cu roțile în sus.

Șoferii care treceau în zonă au oprit pentru a da repede primul ajutor, dar a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate răniții din mașina răsturnată.
Pe traseu s-au format coloane de mașini de câțiva kilometri, circulația desfășurându-se cu greutate pe ambele sensuri, timp de mai multe ore. 
Tags: microbus  sant  rasturnat  ciuperceni  
1840 vizite
Distribuie pe