Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Love story de UNTOLD cu final fericit pentru o sătmăreancă
Florin Răchitan  - Miercuri, 10 August 2016

UNTOLD-ul a trecut, dar a lăsat urme adânci cel puțin în inimile a doi tineri, care s-au văzut pentru câteva clipe la festival și se pare că a fost dragoste la prima vedere.

Probabil au fost multe asemenea povești, dar aceasta a făcut vâlvă pe paginile de socializare, sute de oameni contribuind activ la regăsirea celor doi tineri, în cadrul unei campanii cum nu s-a mai văzut.

S-a întâmplat ca în ultima zi a festivalului, tânărul Chris din Germania să observe în mulțime o blondă frumoasă. Privirile li s-au întâlnit, și-au zâmbit, apoi, după puțină ezitare, neamțul și-a luat inima în dinți, a intrat în vorbă cu tânăra din România și și-a exprimat dorința de a ține legătura cu ea și după festival.

Tânăra și-a scris numele în smartphone-ul lui Chris, cu gândul să ia legătura unul cu celălalt pe Facebook, însă autocorectorul i-a schimbat numele, aspect pe care nu l-a observat niciunul dintre ei în vâltoarea festivalului.

Ajuns acasă, Chris a căutat-o pe tânăra blondă, tastând pe Facebook numele Andrea Cronton, așa cum îi apărea în varianta cu autocorrect. Nu e de mirare că nu a găsit-o.

Nu s-a lăsat însă păgubaș și a lansat un mesaj pe Facebook, distribuit de sute de oameni, care au și creat un event în acest sens. Până la urmă, mesajul a ajuns și la fata căutată. Ea este sătmăreanca Andrea Ciontoș, barmaniță la pub-ul Music’at, iar acum se pare că e în culmea fericirii, cel puțin așa reiese din declarația dată portalului Actual de Cluj.

“A fost un moment special, e singurul care mi-a plăcut din festival și de aceea am și acceptat să stăm de vorbă. E un tip drăguț, cu bun simț, foarte fain. În spatele meu dansa cineva, un bărbat, iar Chris se gândea că o fi iubitul meu, dar, de fapt, era șeful meu. Eram cu toți colegii de la muncă la festival, inclusiv cu șeful. Ei bine, și-a luat inima în dinți și a venit la mine, am schimbat câteva vorbe, dar foarte puțin, câteva minute. Mi-a cerut numărul te telefon, dar telefonul era într-o geantă la cineva care tocmai plecase. Era numărul nou de telefon, mi-l schimbasem recent și nu-l știam. Apoi mi-a zis să-i scriu numele, că vom vorbi pe Facebook, era pe grabă pentru că îl așteptau prietenii lui. Am scris repede Andrea Ciontoș, dar nu m-am uitat că autocorectura l-a schimbat în Cronton. Am plecat de la festival și zâmbeam, cu capul în nori. Sincer, nu m-am gândit că mă caută, fiind străin. Am zis că a venit, pleacă și gata, nu se mai întâmplă nimic” - a povestit Andrea pentru actualdecluj.ro.

A doua zi, luni, Andrea s-a trezit cu mai multe mesaje din partea prietenelor. “Am venit în Satu Mare, era telefonul descărcat, iar pe seară, când l-am pornit, am văzut că-mi scriu prietenele. “Nu pe tine te caută, oare?” Am intrat pe Facebook și-am început să vorbesc cu el. Vorbim și acum, el e tot în România, e în vacanță. Vrea să ne întâlnim, vreau și eu. El e la Constanța, eu la Satu-Mare, dar ne vom revedea în Cluj în zilele următoare, când se întoarce. A făcut tot posibilul să mă găsească. E cel mai frumos moment din viața mea” - a mai spus Andrea.

Tags: dragoste  untold  chris  andrea ciontos  
12243 vizite
Distribuie pe
Teodora Larisa Surdu
ce lume invidioasa!bravo fata!sa ai partr de fericirie!
2016-08-11 19:20:03
Blabla
Ce-i marius? Suferi din dragoste? Te-o lasat femeia dupa ce ai caftit-o ca nu ti-o incalzit ciorba?
2016-08-11 17:52:31
pista
pai si asta e stire de ziar de in toata presa a aparut?
2016-08-11 17:17:19
Marius
Si-a prins si ea un strain si uite asa nu o sa mai moara de foame..se vor casatori, el are bani, casa, masina, ea e doar...frumoasa....inca una materialista! Ma mir ca nu au facut-o din prima, la ce usuratica e...
2016-08-11 14:27:08