Locale Altele
Marti, 30 Mai 2023
Marti, 30 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei zile de sărbătoare la Tășnad
Florin Răchitan  - Luni, 15 August 2016

Ca de obicei în preajma praznicului de Sfântă Mărie, tășnădenii își sărbătoresc orașul, de data aceasta într-un week-end prelungit, cu un program cultural deosebit de bogat și cu distracție cât încape.

Manifestările au început sâmbătă cu multe activități culturale, programe pentru copii, competiții sportive și spectacole ale interpreților și formațiilor locale, printre care s-au numărat și dansatorii “irlandezi” de la Celtic Feet, celebri deja în țară și peste hotare.

Duminică a fost o zi dedicată manifestărilor culturale de calitate, fie că e vorba de vernisaje de expoziții sau recitalul extraordinar al trupei Operei Maghiare de Stat din Cluj, iar vedetele care au umplut centrul orășelului cu un public cum demult nu s-a mai văzut au fost îndrăgiții membri ai trupei Compact. Seara s-a încheiat cu un superb show de lasere și discotecă în aer liber.
Programul continuă și luni cu manifestări culturale de aceeași calitate, iar dinttre cei care urcă pe scenă seara amintim formația sătmăreană XXL Band, cântăreții de muzică populară Cornelia și Lupu Rednic, precum și interpreta de muzică ușoară Wolf Kati. 

FOTO: Orașul Tășnad, Primăria Tășnad

Tags: zilele  orasului  tasnad  
2293 vizite
Distribuie pe