Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Ardud în sărbătoare
Veronica Hodas  - Marti, 16 August 2016

Timp de două zile, orașul Ardud a fost în plină sărbătoare. Duminică a avut loc festivalul folcloric „Cetatea Codrului”, iar luni ardudenii s-au distrat de minune la Ziua Cetății Ardud.

După deschiderea oficială care a avut loc după masă s-a intonat imnul de stat al României, Europei și al orașului Ardud.
Elevii cercului de balet și dans sportiv ai Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” din Ardud, corul „Ardente” din Mădăras și trupa Extreme tot din Mădăras au fost cei care au dat startul programului artistic.

Cu mic cu mare, ardudenii s-au strâns la scena amplasată la cetate unde au concertat formația Stereofonic Ardud, formația Select din Mădăras, trupa The Wings din Baia Mare, Syntia, George Negrea, Bertici Fiverek, Sara Mihali, Marian Buzilă, XXL Band.

Cei mai așteptați artiști ai serii au fost Puya, Vescan, Ester, Anastasia, DJ Amy și DJ Wicked, dar și trupa Semnal M. Atât Puya, Vescan&co., cât și Semnal M au făcut show, iar cei prezenți au cântat și au dansat alături de artiști.Seara s-a încheiat cu un superb foc de artificii.

Tags: ardud  ziua cetatii ardud  sarbatoare  
3075 vizite
Distribuie pe