Locale Altele
Sambata, 16 Octombrie 2021
Sam, 16 Oct 2021
La Mulți Ani, Radio Transilvania!
Florin Răchitan  - Joi, 1 Septembrie 2016

Cel mai longeviv post local de radio din Satu Mare a împlinit 21 de ani de emisie, astfel că, ajungând la vârsta majoratului chiar și după standardele americane, dragii noștri colegi de la Radio Transilvania ne-au invitat la o recepție la Restaurantul Favorit pentru a sărbători împreună activitatea prin care și-au pus amprenta pe aproape toată istoria post-decembristă a județului.

Au onorat invitația la acest eveniment festiv și unele oficialități locale, dintre care îi amintim pe prefectul Radu Bud, fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, fostul primar Horea Anderco, precum și actualii viceprimari Doina Feher și Adrian Albu, dar și reprezentanți ai diferitelor instituții cu care echipa redacțională de la Radio Transilvania a colaborat de-a lungul anilor.

Într-o atmosferă destinsă și veselă, managerul și principala voce din eter, Ovidiu Matioc, a făcut o scurtă istorie a postului de radio, amintind și despre nenumăratele acțiuni sociale și de caritate pe care le-au derulat în aceste două decenii, inclusiv prin Fundația Maria, înființată de inimoșii noștri colegi special pentru activitățile prin care ajută la dezvoltarea comunității sătmărene.

“Trebuie să amintim de munc ă și verticalitate, de faptul că Radio Transilvania nu s-a aplecat în faţa încercărilor multora şi de faptul că ne-am străduit mereu să fim corecţi, să nu păcălim lumea. Iată, am ajuns la 21 de ani” - a spus Ovidiu Matioc în discursul său.

La Mulţi Ani, Radio Transilvania!

Tags: aniversare  radio  transilvania  
1777 vizite
Distribuie pe