Locale Altele
Sambata, 25 Iunie 2022
Sam, 25 Iun 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Corina şi DJ Wanda, show total la Media Music Awards
Pagina de Lifestyle  - Joi, 15 Septembrie 2016

Corina şi Dj Wanda oferă în această seară imaginile momentului! Cele două artiste excentrice şi-au făcut apariţa pe covorul verde la Media Music Awards într-un mod absolut spectaculos. Mai mult, Corina şi-a pus şi voal de mireasă pentru acest eveniment!

Cele mai sexy vedete se întrec în ţinute spectaculoase în această seară la Media Music Awards. De departe cea mai admirată este Corina care, aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, şi-a făcut apariţia împreună cu o adevărată armată de dansatori. Alături de ea şi Dj Wanda, prietena ei de suflet - transmite Sissy și Veronica pe Pagina de Lifestyle.

Sătmăreanca a pozat provocator în faţa jurnaliştilor la Sibiu şi şi-a etalat ţinuta extrem de sexy pentru ca fotografiile noastre să fie cât se poate de reuşite. Vedeta a purtat şi un voal de mireasă, asta deşi ea s-a despărţit de curând de soţul ei. O fi un mesaj cu subînţeles?

Pe bicicletă, lângă dansatori, în poziţii senzuale cu Wanda, Corina a pozat provocator şi sigur a stârnit imaginaţia bărbaţilor prezenţi la eveniment.

Tags: corina  wanda  media  music  awards  
1570 vizite
Distribuie pe