Locale Altele
Duminica, 9 Mai 2021
Dum, 9 Mai 2021
Lume multă şi câini frumoşi la concursul chinologic internaţional
Leontina Volosciuc, Geng Alfonz, Florin Răchitan  - Duminica, 26 Aprilie 2009

Primul eveniment estival de la Satu Mare, Concursul chinologic internaţional, a umplut Zona de agrement „Someş” cu mii de sătmăreni, care au profitat de vremea frumoasă şi şi-au rezervat timpul liber pentru a ieşi cu familiile la un tur de admirat câini, mâncat mici şi băut bere.

 

Peste 1.300 de câini din cele mai frumoase rase au participat la sfârşitul săptămânii la concursul internaţional de frumuseţe canină.

 

Timp de două zile, arbitrii din Italia, Israel, Ungaria, Ucraina şi România au deliberat încercând să desemneze cei mai frumoşi câini la diferite categorii din concurs.

 

Preşedintele Asociaţiei Chinologice Satu Mare, Zsolt Molnar, a precizat că la concurs s-au înscris câini din 140 de rase, 60% dintre aceştia provin din străinătate şi 40% din ţara noastră.


În cadrul concursului a fost desemnat şi cel mai frumos câine deţinut de un sătmărean, un buldog francez pe nume Biju, care a câştigat Cupa Sătmarului. 

 

 

Vă oferim o mostră în imagini din ceea ce s-a întâmplat în week-end la ştrand, iar pentru a viziona întreaga foto-galerie, vă invităm să daţi click pe oricare poză.


Tags: expozitie  caini  strand  
10259 vizite
Distribuie pe