Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
Cercetașii organizează Festivalul Luminii la Satu Mare
Cercetașii României  - Joi, 13 Octombrie 2016

”Într-o lume în care timpul nu ne mai este aliat, ci inamic, de multe ori și nu mai are răbdare cu noi, avem nevoie de o asigurare că nu ne-am pierdut în totalitate latura umană. Astfel, căutăm mereu fericirea în lucrurile mărunte, dar pline de semnificație”.

Din acest motiv Cercetașii României – Centrul Local Satu Mare organizează în data de 15.10.2016, începând cu ora 18, în P-ța 25 Octombrie (pe platou, în fața Casei de Cultură) evenimentul cu tema ”Festivalul Luminii”.

Festivalul Luminii este un eveniment organizat la nivel național și are drept scop crearea unui spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.

Pentru cercetaşi, acest eveniment este unul din modurile prin care pot da ceva înapoi comunității pentru sprijinul oferit, dar și un proiect în care se pot implica activ toți membrii noștri și, desigur, voluntarii externi.

Evenimentul are un caracter spiritual și cultural și ne dorim să aibă un impact pozitiv asupra comunității, prin atmosfera de poveste creeată prin aprinderea celor 5.000 de gulguțe.

Tags: cercetasi  festival  lumina  
708 vizite
Distribuie pe