Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Lumânări pentru copiii plecați prea devreme din această lume
EMMA  - Joi, 13 Octombrie 2016

Pentru al șaptelea an in Satu Mare si in tara avem placerea de a va invita la Valul de lumina, eveniment international organizat in memoria copiiilor ce au plecat mult prea devreme din aceasta lume.

Pentru ca, desi nu mai sunt cu noi, ii iubim si le respectam memoria, vrem sa le trimitem lumina de pe pamant, ca intr-un val si sa le amintim ca sunt pretiosi pentru noi.

Va asteptam sa luati parte la acest eveniment pentru a atrage inca odata atentia ca in Romania mortalitatea infantila este cea mai mare din Uniunea Europeana, ca este necesar sa facem ceva in acest sens.

Iar in ceea ce ii priveste pe copiii deja plecati din aceasta lume si parintii lor indurerati, sa oferim o ora din viata noastra pe an pentru a-i privi si a-i lasa sa-si exteriorizeze durerea.

Moartea, la fel ca si nasterea, sunt cele mai sigure evenimente din viata oricarei persoane si chiar daca moartea copiiilor e cel mai nedorit eveniment, nu putem nega ca exista. Putem doar sa incercam sa reducem la minim aceste nefericite evenimente si sa ii sustinem pe acei parinti care au parte, probabil, de cea mai mare drama a vietii lor!

Ca mama de inger, am ales sa dau sens celei mai mari pierderi din viata mea implicandu-ma! Va asteptam sa aprindem o lumanare pentru cei plecati prea curand din aceasta lume!

Tags: lumanari  ingeri  emma  
1280 vizite
Distribuie pe