Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Accident rutier la Odoreu. Șoferul a rămas încarcerat.
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 6 Decembrie 2016

În cursul serii de luni, în jurul orei 21:57, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19 F, în localitatea Odoreu.

La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, acesta a ricoşat în şanţ,  iar o persoană a rămas încarcerată în habitaclul autoturismului.

În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

După ce a fost extras din maşină, bărbatului în vârstă de 42 de ani, i-a fost acordat primul ajutor medical, fiind ulterior transportat de urgenţă la Unitatea Primiri Urgenţe Satu Mare pentru continuarea investigaţiilor medicale.

                               

Tags: accident rutier  odoreu  victima incarcerata  
1307 vizite
Distribuie pe