Locale Altele
Marti, 3 August 2021
Marti, 3 Aug 2021
Creşte numărul accidentelor rutiere
Leontina Volosciuc  - Marti, 5 Mai 2009

În primele cinci zile ale acestei luni în judeţul Satu Mare au avut loc 5 accidente rutiere soldate cu 7 victime, dintre care 4 rănite uşor şi 3 grav.

În ultimele 24 de ore, două persoane au fost internate în spital în stare gravă după ce au fost implicate în accidente de circulaţie.

Luni, la Bixad, maşina unei tinere de 20 de ani a fost izbită în plin de un autoturism condus de un şofer de 22 de ani. Anişoara B. circula regulamentar când s-a trezit lovită din faţă de maşina condusă de Gheorghe B. care a intrat pe contrasens.

Tânăra a suferit un traumatism cranian sever, ruptură de splină, numeroase contuzii şi fracturi, fiind transportată la UPU în stare de şoc hipovolemic. Ea a fost operată de urgenţă şi internată la Reanimare.


Marţi dimineaţa, un bărbat de 64 de ani din satul Petin, comuna Păuleşti, a fost luat pe capota unei maşini în timp ce îşi ducea vacile la păscut.

Din primele cercetări se pare că bărbatul, cu probleme de auz, circula pe mijlocul şoselei şi nu a auzit maşina care se apropia, şoferul acesteia acroşându-l. În cădere de pe capotă, bărbatul s-a lovit la cap, a suferit numeroase contuzii şi şi-a pierdut cunoştinţa. El se află internat la Chirurgie cu fractură de umăr. Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri. 

Tags: accidente  numar  crestere  
1734 vizite
Distribuie pe