Locale Altele
Luni, 2 August 2021
Luni, 2 Aug 2021
WOW, se deschide cea mai mare pizza delivery & take away
SM Online  - Marti, 21 Martie 2017

Cu oferte inedite, cu cel mai bogat și mai variat meniu, cu o flotă de vehicule de livrare pe măsură, sâmbătă se deschide cea mai mare pizzerie cu livrare la domiciliu din Satu Mare.

Pizzeria WOW va funcționa pe Bulevardul Lalelei nr.1, în spatele Restaurantului Veneția, în regim de take away & delivery, ceea ce înseamnă că, în funcție de preferințele clientului, acesta poate da comanda prin telefon, iar pizza sau celelalte produse din meniu pot fi ridicate de la fața locului ori, dacă preferă, se asigură livrare gratuită la domiciliul acestuia sau oriunde dorește în oraș.

Meniul cuprinde atât o ofertă diversificată de pizza, inclusiv (noutate absolută la Satu Mare!!!) pizza-desert cu toppinguri dulci sau cu fructe, precum ananas, banane, finetti, căpșuni sau cremșnit, cât și paste proaspete, preparate la fața locului cu un aparat special adus din Italia, salate și supe-cremă.

Pizzeria WOW asigură oferta 1 + 1 gratis, deja clasică în Satu Mare, dar supralicitează, oferind gratuit câte o doză de suc din gama Pepsi sau apă plată lângă fiecare pizza comandată.

Urmăriți SM Online pentru a afla când și cum puteți să comandați produsele preferate de la Pizzeria WOW!

Tags: pizza  wow  delivery  take away  
3998 vizite
Distribuie pe