Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Satu Mare a găzduit în week-end Campionatul Național de Darts. Un sătmărean pe podium.
Florin Răchitan  - Duminica, 23 Aprilie 2017

Puțină lume știe, dar se pare că Satu Mare începe să devină putere regională într-un sport importat din pub-urile englezești, Darts, care are deja propria federație în România, cu campionat național organizat după toate regulile profesioniste specifice.

Sătmarul ocupă un loc atât de important pe harta acestor competiții, încât la sfârșitul săptămânii trecute orașul nostru a găzduit chiar două etape ale campionatului național, cu peste 50 de participanți (între care 11 doamne și domnișoare) sosiți din Oradea, Cluj, Târgu Mureș, Brașov, Mioveni, Galați, Piatra Neamț și București, acestora adăugându-li-se și membrii clubului local de darts, care funcționează la Backdoor Pub.

Concursurile s-au desfășurat timp de două zile la Sala Mavio, amenajată după toate standardele stricte pentru găzduirea unei competiții cu participare atât de numeroasă. Sâmbătă a fost organizată prima etapă, Cupa Backdoor Pub, iar duminică participanții s-au întrecut în cea de-a doua etapă organizată împreună cu Darts Club Oradea.

Ambele zile au fost dominate de ocupanții primelor două locuri în clasamentul național, care au urcat și acum în aceeași ordine pe podium, adică Adrian Frim din Cluj pe primul loc și Gabriel Pascariu din Piatra Neamț pe locul secund, însă surpriza uriașă a venit din partea unui sătmărean de-al nostru, Szilagyi Szabolcs -  locul 60 în clasamentul național, care de data aceasta a reușit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului.

Membrii clubului sătmărean de darts condus de Călin Mocan pot fi văzuți "la lucru" în fiecare seară de marți la Backdoor Pub, pe strada Horea nr. 10, acolo unde oricine poate să-și încerce talentul în aruncarea săgeților la țintă, în fiecare seară.

Tags: cupa  darts  backdoor pub  
3694 vizite
Distribuie pe