Locale Altele
Vineri, 1 Decembrie 2023
Vin, 1 Dec 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Au început înscrierile pentru Chevrolet DragRacing
SM Online  - Vineri, 15 Mai 2009

Inscrierile la concursul Chevrolet DragRacing, ce va avea loc în data de 14 iunie pe aeroportul din Satu Mare, au inceput deja, regulamentul concursului fiind publicat  pe site-ul oficial www.dragracing.ro, respectiv pe site-ul partener www.365hp.ro.

Se pot inscrie atat soferi amatori, cat si profesionisti, termenul limita fiind 14 iunie dimineata, la fata locului. Organizatorii recomanda pre-inscrieri pe adresa de e-mail  satumare@dragracing.ro.

 

Evenimentul din 14 iunie va fi cu siguranta pe placul tuturor satmarenilor care se vor aduna pe pista aeroportului, dar pentru zece copii această zi va fi cu adevărat specială.

Este vorba despre copii suferinzi de boli maligne şi asistaţi în cadrul programului „Raza Speranţei” a Fundaţiei Hans Lindner, cărora organizatorii le-au pregătit o surpriză ce îi va face să uite de suferinţă măcar pentru câteva ore. Copiii vor fi plimbaţi în maşini speciale conduse de piloţi profesionişti participanţi la concurs.

 

Partenerul principal al evenimentului, Chevrolet West Satu Mare, pune la dispozitia copiilor si a familiilor acestora masini care ii vor transporta de la domiciliu la fata locului si retur.

 

Chevrolet West Satu Mare este un sustinator permanent al programelor de caritate ale Fundatiei Hans Lindner. Fotografii si informatii suplimentare despre programul “Raza Sperantei” gasiti pe site-ul www.razasperantei.ro.

Tags: drag racing  chevrolet  inscrieri  
2085 vizite
Distribuie pe