Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Dr. Alban a cântat cam jumătate de oră. Bine-o fost pentru nostalgici!
Florin Răchitan  - Sambata, 27 Mai 2017

Adus pe bănet morman la Satu Mare, în combinație cu un festival de la Debrecen unde urcă pe scenă în ziua următoare, vedeta anilor 90 a muzicii pop, Dr. Alban, a fost capul de afiș al primei Zile a Orașului Satu Mare, spre încântarea generației care-și făcea majoratele pe ritmurile de casetofon.

Dacă ar fi avut nevoie de probe de sunet, care au pus la grea încercare nervii publicului între recitalurile consecutive ale diferiților artiști, atunci probabil show-ul bătrânului rapper ar fi durat măcar o oră, dar, având în vedere că totul se derula cu playback de pe înregistrarea originală din urmă cu 20 de ani, a rezolvat repede show-ul de la Satu Mare, în mai puțin de 40 de minute, cu tot cu bis-uri.

Chiar și așa, sătmărenii prezenți vineri seara în Centrul Nou s-au distrat bine și au cântat toate refrenele împreună cu idolul tinereților lor, în timp ce tineretul se holba la cele două domnișoare dansatoare, care se prefăceau că și cântă la microfon. Noa, bine-o fost! Să vină (Sounds of) Boney M! 

Tags: concert  dr. alban  zilele orasului  satu mare  
3402 vizite
Distribuie pe