Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Înregistrare prealabilă la Maratonul Caritas
Fazekas Csilla  - Marti, 19 Mai 2009

În 23 mai va avea loc a treia ediţie a maratonului de binefacere organizat de Caritas Satu Mare, sub moto-ul „Împreună pentru vârstnici!”.

 

Pentru ca înregistrarea participanţilor să fie mai fluentă, organizatorii oferă două posibilităţi, cea clasică de înregistrare la faţa locului şi posibilitatea de a face înscrierea cu numele, prenumele şi adresa participantului până vineri, 22 mai, ora 12.00, prin telefon la numerele 0261-712011, 0261-710464 sau prin email la adresa fazekas.csilla@caritas-sm.ro.

Cei care fac înregistrarea în acest fel îşi vor primi numerele de start la o masă separată, sâmbătă dimineaţa de la ora 8, la punctul de start dinn faţa sediului Organizaţiei Caritas Satu Mare, din Piaţa Libertăţii nr.20. Startul se va da la ora 8.30.

 

Este indicat ca toţi participanţii să fie echipaţi cu şepci şi ulei de plajă, pentru protecţie. Apa va fi asigurată de organizatori la start şi la două puncte de distribuire, care vor fi aşezate pe traseul maratonului.

 

În anul 2009 beneficiarii finali al evenimentului sunt vârstnicii. Sumele adunate vor fi utilizate pentru susţinerea serviciilor oferite vârstnicilor prin cele 10 centre de îngrijire la domiciliu ale organizaţiei, care îngrijesc 900 de persoane.

 

Sponsorii evenimetului sunt Banca Comercială Română BCR şi Autonet prin Fundaţia Consult Scolari.

Tags: maraton  caritas  inscriere  
1534 vizite
Distribuie pe