Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O nouă calificare a pompierilor sătmăreni într-un concurs național
ISU Someș Satu Mare  - Luni, 17 Iulie 2017

În perioada 12-14 iulie s-a desfășurat faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Organizată în municipiul Arad, competiția a reunit echipele care s-au clasat pe locul I la fazele judeţene ale concursului din: Arad, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Timiş. 

Judeţul nostru a fost reprezentat de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Valea Vinului, respectiv de Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă al S.C. UNIO S.A.

Echipele participante s-au întrecut în mai multe probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, concursul fiind unul extrem de disputat.

În urma desfăşurării probelor de concurs, S.V.S.U. Valea Vinului s-a clasat pe locul V, iar S.P.S.U. al S.C. UNIO S.A. a obținut locul I în clasamentul general la nivelul serviciilor private pentru situaţii de urgenţă, acesta calificându-se la faza naţională, care va avea loc la începutul lunii august în municipiul Sibiu.

Tot pe podium, a urcat și Gavrău Claudiu, membru al lotului S.P.S.U. - S.C. UNIO S.A., care s-a clasat pe locul al III-lea în clasamentrul individual al probei Pista cu obstacole pe 100 de metri.
Felicitari tuturor si mult succes la faza nationala!

Tags: concurs  faza  nationala  pompieri  
1885 vizite
Distribuie pe