Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Oșenii s-au bătut într-un club de fițe din Satu Mare
Florin Răchitan  - Duminica, 13 August 2017

Un scandal între oșeni a degenerat într-o bătaie în toată regula într-un club de fițe de pe strada Iuliu Maniu din Satu Mare.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, iar martorii spun că unul dintre petrecăreți a vrut să-și ducă acasă amicul bine ”aghezmuit”, pentru a-l scăpa de bătaia promisă de un alt coleg de petrecere, dar, după ce și-a scos amicul din club, el s-a gândit să reintre acolo, probabil să-l pună la punct pe cel care amenința cu bătaia.

Acesta, însă, îl aștepta deja în ușă și l-a luat la pumni. În ajutorul celui bătut a sărit amicul său de afară, care a adus cu el și o bâtă, pe care se pare că o avea pregătită în mașină ”pentru orice eventualitate”.

Astfel, cei doi au tăbărât pe agresor, care a și ajuns ulterior la spital, unde a primit îngrijiri medicale. La fața locului au intervenit efective importante de polițiști, jandarmi și polițiști locali pentru a menține ordinea în rândul mulțimii ”înfierbântate” ce a ieșit în stradă în fața clubului. 

Tags: bataie  club  oseni  satu mare  
6870 vizite
Distribuie pe
Iulus cezar
Mai multa protectie in cluburi
2018-01-07 17:34:28