Locale Altele
Joi, 20 Ianuarie 2022
Joi, 20 Ian 2022
Isteria Lidl și-a făcut efectul: sătmărenii au stat la coadă dimineața, în fața ușilor închise!
Florin Răchitan  - Joi, 26 Octombrie 2017

Imaginea surprinsă de un trecător în dimineața zilei de joi în fața noului magazin Lidl de la Intersecția Crinu spune multe despre Satu Mare!

După ce au fost bombardați în presă și pe Facebook cu informații care mai de care mai breaking news despre deschiderea supermarketului, mai mulți sătmăreni s-au așezat la coadă, la prima oră, așteptând să se deschidă ușile.

Doar că acestea au rămas închise, deoarece compania Lidl nu a făcut în ultimele zile nici un anunț oficial cu privire la data la care are de gând să deschidă cel de-al doilea magazin din Satu Mare, chiar dacă lucrările la sensul giratoriu, pe care s-a angajat să îl amenajeze conform înțelegerii cu Primăria, par a fi finalizate.

Mai mult, răspunzând întrebărilor unui sătmărean chiar pe Facebook, reprezentanții companiei Lidl au evitat cu eleganță să specifice o anumită dată pentru deschiderea noului magazin din Satu Mare, limitându-se să spună doar că vor anunța evenimentul imediat după ce vor obține informații suplimentare despre situația din Satu Mare.

În tot acest timp, zvonistica din cartiere a funcționat la maxim, iar unii mai glumeți au lansat pe Facebook postări potrivit cărora primii clienți vor primi televizoare gratis. Din câte se vede în imagine, s-au găsit destui care să pună botu’ ! 

Tags: lidl  deschidere  coada  
5114 vizite
Distribuie pe