Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Alexandra Tătăran este Miss Ziua Oraşului
SM Online  - Duminica, 31 Mai 2009

Înfruntând ploaia şi frigul, 13 frumuseţi locale s-au întrecut sâmbătă seara în concursul de frumuseţe organizat cu ocazia Zilei Oraşului, în faţa unui public ascuns sub umbrele, dar foarte inimos.

 

După trei probe în care fetele şi-au etalat frumuseţea şi graţia, juriul format din reprezentanţi ai presei locale şi ai vieţii politice sătmărene a avut o misiune grea în stabilirea câştigătoarei, diferenţa fiind de doar câteva puncte minuscule între cele care s-au clasat pe podium.

 

Titlul de Miss al ediţiei din acest an a Zilei Oraşului i-a revenit Alexandrei Tătăran, elevă la Grupul Şcolar Industrial „Traian Vuia”, ea fiind preferata majorităţii membrilor juriului.

 

Pe locul II s-a clasat o frumuseţe din Oaş, Terra Torz, elevă la Grupul Şcolar „Ioniţă G. Andron” din Negreşti-Oaş, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat o adolescentă de doar 14 ani, dar de o frumuseţe răpitoare, Monory Vivien, de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”.

 

De-altfel, Vivien a câştigat şi premiul special Miss Popularitate, acordat în acest an pe baza voturilor exprimate de cititorii Satu Mare Online, ea reuşind să adune în cele trei zile ale campaniei nu mai puţin de 1.657 de voturi.

 

Premiul a constat într-un pachet de servicii în valoare totală de 1.200 RON oferit de salonul de frumuseţe Armizette, iar cadoul a fost înmânat câştigătoarei de către partenerii în organizarea acestui concurs.

Tags: miss  ziua orasului  satu mare  alexandra tataran  
22431 vizite
Distribuie pe