Locale Altele
Miercuri, 6 Iulie 2022
Mie, 6 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sexy pizza la Moara cu Noroc
SM Online  - Joi, 18 Iunie 2009

Sexy pizza la Satu Mare? Sună incitant, dar ce înseamnă? Cum poate fi o pizza sexy?

 

Nu puteam să lăsăm această întrebare fără răspuns, aşa că ne-am adunat toată echipa redacţională de la Satu Mare Online şi am rezervat o masă la restaurantul Moara cu Noroc, cu gândul la oarece descoperiri senzuale în meniu.

 

De cum am intrat în restaurantul de pe strada Avram Iancu nr.2, am fost plăcut surprinşi de interiorul aranjat simplu şi cu bun gust, de atmosfera liniştitoare şi servirea ireproşabilă.

 

Porţiile de pizza ne-au fost servite în mod tradiţional, pe platouri de lemn, însoţite de două feluri de sosuri delicioase: sos de roşii, proaspăt preparat în bucătăria restaurantului, cu mirodenii alese, şi sos alb cu gust pregnant de usturoi.

 

Peste aluatul pufos de pizza, bucătarii pricepuţi de la Moara cu Noroc au presărat din belşug ingredientele clasice, apreciate de sătmăreni: şuncă, ciuperci şi brânză ce acoperă întreaga compoziţie.

 

A fost un adevărat festin, de care pot să se bucure atât cei care doresc să-şi petreacă o seară frumoasă la restaurantul "Moara cu Noroc", cât şi cei cărora li se face foame seara şi le este la îndemână să comande o pizza proaspăt scoasă din cuptor.

NOU !!! Comandaţi acum două Pizza Sexy şi primiţi cadou un Pepsi de 1 litru!
 

Nu aveţi de făcut altceva decât să sunaţi la numerele de telefon 0735-788.133 sau 0753-788.133 şi să comandaţi  pizza sexy de la Moara cu Noroc, cu livrare gratuită la domiciliu

 

Vă asigurăm că la Moara cu Noroc nimeni nu pierde, iar ospitalitatea este la ea acasă. 

Ambianţa şi calitatea preparatelor tradiţionale sau a combinaţiilor gastronomice originale, rezultate din inventivitatea patronului şi a bucătarilor, fac din restaurant şi terasa superbă un loc preferat de mulţi sătmăreni care îşi doresc să petreacă o seară plăcută în compania oamenilor dragi şi să nu renunţe la jumătate de salariu pentru a-şi satisface această plăcere.


 

Membrii echipei Satu Mare Online deja plănuiesc următoarea ieşire la restaurantul Moara cu Noroc, mai ales după ce au aflat şi secretul pizzei sexy. Dacă v-am făcut curioşi, haideţi să ne întâlnim la Moara cu Noroc!
 

Tags: sexy pizza  moara cu noroc  tombola  
5442 vizite
Distribuie pe