Locale Altele
Joi, 21 Octombrie 2021
Joi, 21 Oct 2021
Accident mortal în zona Pădurii Noroieni
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 11 Decembrie 2017

În cursul zilei de luni, la ora 07:01, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier în zona Pădurea Noroieni.

La faţa locului au fost dislocate două ambulanţe S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor Calificat și Terapie Intensivă Mobilă) 

În urma impactului violent, dintre o camionetă și un stâlp de înaltă tensiune au rezultat 2 victime, dintre care una (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, pasagerul din dreapta) a fost găsit în stop cardio respirator, iar cea de-a doua (un bărbat de 39 de ani) prezenta contuzii minore.

Echipajele de intervenție au acționat pentru resuscitarea bărbatului aflat în stop cardio respirator, însă pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Pentru cea de-a doua victimă s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical, după care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare. În autovehicul se mai aflau două persoane, însă acestea au refuzat transportul la unitatea spitalicească.

Tags: accident mortal  padurea noroieni  
1797 vizite
Distribuie pe