Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
HIFU - Lifting Facial cu rezultate ce te vor lăsa surprinsă și frumoasă, la Pearl Beauty Center Satu Mare
Pearl Beauty Center  - Sambata, 23 Decembrie 2017

Scapă chiar și de cele mai încăpățânate riduri care îți strică aspectul tenului! HIFU – Lifting Facial reprezintă o nouă tehnologie care îți reface fermitatea pielii feței chiar după prima ședință de terapie. O poți găsi la salonul Pear Beauty Center în Satu Mare.

Vom deschide salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center undeva în luna februarie, însă data exactă o vom anunța din timp în luna ianuarie 2018.

Pentru mai multe informații te invităm și pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro/ 

Acest salon va fi cu siguranță unul dintre cele mai bune din județul Satu Mare. Aici se vor găsi câteva dintre cele mai bune aparate de ultimă generație de epilare laser definitivă și de remodelare corporală pentru saloanele de înfrumusețare. 


Te învităm de asemenea și pe blogul nostru - http://pearlbeauty.ro/ unde sunt prezentate aparatele de la salon și unde îți poți face o rezervare pentru fiecare tratament estetic pe care îl alegi din lista prezentată.

Salonul Pearl Beauty Ceter se găsește într-o locație spațioasă, curată, frumoasă, de pe strada Avram Iancu 58 din Satu Mare. Aici fiecare client va fi întâmpinat cu amabilitate de personalul nostru și va putea afla ofertele noastre cu privire la tratamentele oferite.

Acum ai șansa de a avea un ten reîntinerit în doar câteva ședințe de tratament! Cu HIFU – Lifting Facial poți scăpa de ridurile fine, de ridurile de expresie, îți poți reface fermitatea frunții, pomeților, bărbiei, a gâtului și a decolteului. Aparatul are la bază o tehnologie de ultimă generație și de aceea oferă rezultate spectaculoase, vizibile chiar după o primă ședință de tratament, tenul va arăta mai fin și cu siguranță reîntinerit. În plus efectele extraordinare de lifting durează în timp.

La Pearl Beauty Center poți scăpa și de celulită!

Aici găsești aparatul Eximia HR77 Platinum care este ideal pentru slăbirea rapidă și localizată, dar și pentru eliminarea celulitei.

Eximia HR77 a primit premiul de ,,Cel mai bun echipament de slăbit din anul 2017ˮ, deci cu siguranță oferă cele mai bune rezultate.

Nu ezita să beneficiezi și tu de avantajele oferite de acest aparat! Vino la salon pentru a face măcar o singură ședință de tratament! Vei fi încântată să constați că tratamentul oferă rezultate vizibile imediate. În plus prima consultație e gratis.

La Pearl Beauty Center poți obține o siluetă de vis cu aparatul de remodelare corporală. De asemenea poți avea picioare mai fine, mai catifelate și mai frumoase, alegând tratamentele de epilare laser definitivă.

Specialiștii noștri oferă gratis sfaturi de nutriție care sunt foarte bune pentru slăbirea eficientă. Primești o ședință de tratament gratuită la abonamentul de minim 6 ședințe. De asemenea se oferă gratuit 2 săptămâni la una dintre cele mai apreciate săli de fitness din orașul nostru și o oră de personal training. Există posibilitatea în anumite condiții de a primi cadou chiar și un voucher de 100 Lei. Prețurile la tratamentele de epilare laser definitivă și remodelare corporală sunt acceptabile, iar pentru clienții fideli se oferă reduceri substanțiale.

Vă așteptăm mesajul pe blog sau pe pagina de Facebook dacă aveți întrebări și bineînțeles vizita dumneavoastră la salon!

Tags: lifting  facial  hifu  
1343 vizite
Distribuie pe