Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prefectul județului a participat la ședința de bilanț a Jandarmeriei Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 17 Ianuarie 2018

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip a participat miercuri, 17.01.2018 în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, la evaluarea activităţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare pe anul 2017.

Evenimentul s-a desfăşurat în prezenţa î. directorului Direcţiei Cabinet al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Traian-Emil Mîrza. La această activitate au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba şi primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.


„După 10 luni de colaborare cu instituţia dumneavoastră pot să spun cu mâna pe suflet că Jandarmeria Satu Mare e un model de urmat pentru celelalte instituţii din judeţ, atât din punct de vedere al profesionalismului cu care reuşeşte de fiecare dată să îşi realizeze sarcinile precum şi sub aspectele în care tratează relaţiile cu celelalte instituţii din judeţ. Primul aspect ţine de felul în care înţelegeţi să vă faceţi datoria, iar pentru asta vă felicit. Cel de-al doilea aspect, al relaţionării cu celelalte instituţii, ţine de modul în care conducerea înţelege să facă acest lucru. În concluzie vă mulţumesc pentru colaborarea impecabilă din anul 2017 şi sunt absolut sigur că şi în anul 2018 situaţia va fi la fel.” a declarat perefctul Darius Filip.

Tags: sedinta  bilant  jandarmerie  
1354 vizite
Distribuie pe