Locale Altele
Joi, 30 Mai 2024
Joi, 30 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Magazinul Bunica Geta din Satu Mare va oferi și produse plafar
Bunica Geta  - Luni, 29 Ianuarie 2018

Din arsenalul terapeutic care există, nu lipsesc nici plantele medicinale, care reprezintă un dar minunat al naturii. Produsele naturiste din plante medicinale sunt la îndemâna oricui.

Acestea se găsesc la plafar, sau pot fi culese de fiecare, fir cu fir, din locuri nepoluate, în fiecare an, având în vedere faptul că țara noastră este o imensă grădină cu peste 800 de soiuri de plante medicinale, din care cam 280 au aplicații terapeutice. Acum poți găsi produse plafar și la Bunica Geta!

Tot mai mulți oamenii folosesc plantele medicinale, terapiile naturiste, pentru că au înțeles beneficiile aduse de acestea asupra organismului. Astfel de produse naturale, ceaiuri din plante medicinale, suplimente alimentare, dar și produse tradiționale, eco, bio, raw, vegan le puteți găsi la magazinul Bunica Geta din Satu Mare!

Menționăm că vom deschide Bunica Geta undeva în luna februarie 2018 și vom anunța data exactă la final de ianuarie. După deschiderea magazinului vom încerca să facem în așa fel încât să reușim să dăm drumul și la site, de aceea vă facem invitația de pe acum să ne urmăriți pe Internet, să ne lăsați mesaje și să ne citiți articolele cu interes. Puteți urmări de asemenea și pagina de Facebook a magazinului pentru mai multe informații despre acest magazin și pentru a afla sfaturi utile despre sănătate.

Vom avea tot felul de produse plafar, remedii naturiste care au efect bun asupra mai multor organe și care pot înlocui uneori chiar și tratamentele cu medicamente convenționale. După cum se știe medicamentele au capacitatea de a vindeca, dar dacă sunt consumate în exces pot avea și cansecințe asupra ficatului, de a îmbolnăvi acest organ.

Specialiștii spun că orice medicament pe care îl luăm este prelucrat de ficat, iar dacă se exagerează cu administrarea lui o perioadă îndelungată de timp, celulele hepatice nu suportă substanțele din pastile și pot fi atacate și treptat distruse. Pentru a evita acest lucru este bine să se citească prospectul fiecărui medicament în parte, să se vadă ce efecte secundare are și eventual să fie înlocuit cu un remdiu naturist care are proprietăți vindecătoare.

La Bunica Geta vom aduce și produse tradiționale – lactate, brânzeturi, mezeluri și alte preparate din carne – ce sunt realizate de producători locali de la noi din zonă. Aceștia ne oferă posibilitatea de a avea la magazin și produse tradiționale sănătoase care sunt îndestulătoare și bune, ca la mama acasă. Multe dintre acestea respectă rețetele tradiționale care sunt păstrate din bătrâni. 

Dacă pașii vă poartă prin Satu Mare, pe la Bunica Geta, atunci aveți posibilitatea să găsiți aici, la acest magazin rețeta fericirii care sigur vă încântă ochii și vă trece prin stomac. La Bunica Geta toate produsele sunt de încredere, au certificat care atestă mediul eco din care provin, sunt foarte bune la gust și ideale pentru sănătate.

4703 vizite
Distribuie pe