Locale Altele
Duminica, 4 Iunie 2023
Dum, 4 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pearl Beauty Center din Satu Mare – cel mai modern salon de înfrumusețare
SM Online  - Duminica, 4 Februarie 2018

Tratamentele de înfrumusețare sunt apreciate și de femei și de bărbați. Din ce în ce mai mulți bărbați devin curioși în legătură cu astfel de terapii și sunt conștienți de preț și eficiența unor aparate de ultimă generație când vine vorba de frumusețea lor.


Nu doar femeile doresc să fie mereu atrăgătoare, și bărbații țin la aspectul lor exterior și de aceea se interesează de metodele de reîntinerire a feței, și chiar sunt mai convinși să le încerce. Unii recunosc acest lucru, alții sunt reținuți, cred că totul ține de orgoliul masculin.

Salonul Pearl Beauty Center are aparate de ultimă generație de epilare definitivă și remodelare corporală. Despre acestea reprezentantul BeautyOne, Sebastian Oprean spunea: „Aparatul de epilare definitivă eLase produs de Syneron Candela este cel mai performant aparat de epilare cu laser din oferta BeautyOne. Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare deține singurul aparat existent în acest moment la noi în țară. Salonul a achizionat și alte aparate de ultimă generație, cum ar fi Eximia HR 77 Platinum pentru remodelare corporală sau FaceLift PRO pentru lifting facial. Mă bucur să văd că sătmărenii vor beneficia de cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele de înfrumusețare”.

Cu ajutorul aparatului Eximia HR77 Platinumfemeile își pot remodela silueta și pot avea o talie mai fină în scurt timp. Pot scăpa de câțiva cm de la talie chiar după prima ședință de terapie. Acest tratament reprezintă o inovație tehnologică care oferă avantajul de a putea înlocui cu succes chirurgia estetică. Prin tratament se face o remodelare corporală, se slăbește localizat, se atenuează aspectul vergeturilor, se îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Și bărbații pot folosi un astfel de tratament dacă își doresc să scape de surplusul de țesut adipos din anumite zone ale corpului, unde nu reușesc să obțină rezultate prin antrenamente sportive sau diete restrictive caloric.

Eximia HR77 Platinum ajută la reducerea rapidă a celulitei, în procent de 95%. Femeile sunt cu siguranță mai interesate de acest avantaj pentru că ele au în general probleme cu celulita. Din păcate, aproape toate femeile suferă din cauza celulitei, mai ales că ele încep lupta cu kg în plusîncă din tinerețe. La femei apare o extindere mai rapidă a țesutului adipos pe mai multe zone ale corpului și deci formarea de depozite grase ce duc la dezvoltarea celulitei.

La bărbați fibrele de colagen sunt distribuite altfel și acest lucru previne celulita. Deci nu se poate vorbi despre celulită la bărbați însă, pot exista depozite de grăsime care sunt inestetice și care pot crea frustrări celor care țin să arate perfect. La bărbați excesul degrăsime este distribuit mai ales în zona abdominală, la femei depozitele de țesut adipos apar în jurul taliei dar și pe șolduri, fese și sâni. Bărbații își doresc să scape de grăsimea de pe abdomen și de aspectul inestetic al bărbiei duble. Astfel de probleme se pot rezolva la acest salon cu Eximia HR77 Platinum.

La salon îți poți reîntineri pielea prin tratamente eficiente cu Oxygenera. Tratamentul este rapid și foarte eficient, îmbunătățește metabolismul, pH-ul pielii și circulația sangvină în țesutul cutanat, stimulează producția de colagen și de elastină, detoxifică pielea și intensifică regenerarea celulară a pielii, previne și combate ridurile. Un astfel de tratament este ideal și pentru femei și pentru bărbați, în general pentru persoanele care doresc să aibă un ten reîntinerit și un aspect al pielii revitalizat, mai frumos și mai sănătos.

Pearl Beauty Center are cel mai modern aparat de epilare definitivă laser prezent în saloanele de înfrumusețare de la noi din țară: E-Lase LHR ELOS. Prin intermediul acestei tehnologii se poate obține o îndepărtare permanentă a firelor de păr care sunt în faza de creștere, sau pe care pacienții le au în timpul tratamentului. Energia laser va acționa asupra firelor de păr și o va distruge, astfel se previne creșterea unor noi fire de păr. Și bărbații pot folosi un astfel de tratament de eliminare a părului de pe axile, de pe abdomen sau de pe spate, acestea fiind zonele unde prezența firelor de păr îi deranjează. Tehnologia cu laser reduce creșterea firelor de păr în doar câteva ședințe de tratament și astfel oprește revenirea părului. 

Vă așteptăm la Pearl Beauty Center pentru a încerca aceste tratamente și a vă convinge de rezultate. Vă invităm și pe pagina de Facebook,unde puteți citi despre cele mai recente tratamente de înfrumusețare și despre aparatele folosite la salon.

Tags: salon  modern  frumusete  pearl  beauty  center  
4893 vizite
Distribuie pe