Locale Altele
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Vin, 27 Ian 2023
Chevrolet DragRacing – program complet
SM Online  - Joi, 11 Iunie 2009

Evenimentul anului, aşteptat de toţi fanii sătmăreni ai automobilismului, Chevrolet DragRacing, va începe duminică dimineaţa, la ora 8.00, pe aeroportul din Satu Mare.

 

Înscrierea concurenţilor, respectiv verificarea tehnică a maşinilor, va începe la ora 8.30.

La ora 10.00 încep manşele de calificare, în cadrul cărora participanţii pot concura de câte ori vor dori.

În timp ce amatorii vor face cunoştinţă cu sistemul  internaţional de cronometrare, piloţii profesionişti îşi vor programa maşinile pentru a atinge cele mai bune rezultate pe piste.


Organizatorii pregătesc şi o pistă pentru karting, o zonă specială pentru femei şi una pentru copii, precum şi standuri cu mâncăruri.

 

La ora 13.00 se încheie înscrierile, după care, în funcţie de numărul concurenţilor, vor avea loc competiţii pe opt categorii. Cele mai rapide opt maşini din fiecare categorie vor concura între ele în sistem de excludere directă. Cele mai bune opt maşini, indiferent de categorie, vor intra în Super Finală.

 

Programul va fi presărat cu demonstraţii drifting, drag bike şi streetfight, iar spectatorii vor avea ocazia să urmărească şi accelerarea unui dragster cu un motor de mii de CP.

Transurban pune la dispozitia publicului autobuzul nr. 9, cu un program special pe ruta Centru – Parc Industrial Sud, de unde va transporta spectatorii pana la intrare in Aeroclubul ce se afla in incinta Aeroportului International Satu Mare.

 

Programul autobuzelor este urmatorul:

 

           Centru Cuza Voda                     Parc Industrial Sud

7.40

8.10

8.40

9.15

9.50

10.25

11.00

11.35

12.10

12.45

13.20

13.55

14.30

15.05

15.40

16.15

17.00

17.25

 

 

 

           

Pentru aceste curse se vor folosi biletele obisnuite de calatorie ce se pot achizitiona de la chioscurile de bilete ori automatele din statiile de autobuz.

           

Dorim sa va atragem atentia din nou asupra faptului ca inca de dimineata, de la primele ore, merita sa faceti o vizita la locul desfasurarii evenimentului, deoarece inca de la ora 8.00 vor incepe programele. Publicul va avea ocazia sa testeze noul Chevrolet Cruze pe o pista speciala pentru drivetest, va deschide cortul Quelle, terenul de joaca pentru copii, tarabele cu mancare si bautura si standul cu energizantele Bomba!


De asemenea, curiosii care vor veni de dimineata vor avea ocazia sa intre in culisele pentru a admira super-masinile construite special pentru astfel de concursuri. Primii 100 de vizitatori vor primi si un cadou surpriza din partea organizatorilor.

 

Conducatorii auto care poseda permis de categoria B, cu vechime de minim 1 an, se pot inscrie si la fata locului, in 14 iunie, pana la ora 13.00, insa organizatorii recomanda inscriere prealabila pe satumare@dragracing.ro.

Pe langa posibilitatea de a va face cunoscuti in fata publicului satmarean, puteti castiga multe premii valoroase si interesante. La categoria "grea", cea a automobilelor cu tractiune integrala, premiul cel mare este un voucher pentru achizitionarea unei de anvelope Yokohama. La categoria Street, premiul pentru locul 1 este masurare gratuita a parametrilor tehnici ai masinii, dyno stand oferit de Speed Zoom SRL, iar pentru urmatoarele locuri pe podium se ofera uleiuri de performanta MOTUL si pachete de produse intretinere auto SONAX, de la importatorul national al acestor marci, Autonet Import SRL. La expozitia si concursul de masini modificate, expo tuning, se vor oferi produse de intretinere auto SONAX.

Tags: drag racing  chevrolet  program  
2585 vizite
Distribuie pe