Locale Altele
Luni, 27 Septembrie 2021
Luni, 27 Sept 2021
Accident mortal pe strada Lucian Blaga, lângă Aeroclubul Satu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 15 Februarie 2018

În cursul zilei de joi, la ora 12:48, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier pe drumul european E81, la ieșirea din  municipiul Satu Mare.


La faţa locului s-au deplasat 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor Calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat trei victime, dintre care două încarcerate (șoferii celor două autoturisme) și una care a reușit să se autoevacueze.


Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două  victime. Unul dintre șoferi (un bărbat în vârstă de 50 de ani) a fost extras din autoturism în stare de conștiență, însă cu politraumatisme la nivelul brațelor și picioarelor, echipajul medical intervenind pentru acordarea primului ajutor medical și transportarea acestuia la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.


Din nefericire, cel de-al doilea  șofer (un bărbat în vârstă de 76 de ani)  nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către medicul prezent la fața locului.


Pentru cea de-a treia victimă, pasagera din dreapta în autoturismul condus de șoferul în vârstă de 50 de ani, s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical.

Tags: accident mortal  lucian blaga  aeroclub  
2356 vizite
Distribuie pe