Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Case în pericol să ardă din cauza coşurilor de fum necurăţate
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 26 Februarie 2018

Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş au intervenit, în zilele de 24 şi 25 februarie a.c., pentru lichidarea a două incendii produse la două case situate în localităţile Negreşti Oaş şi Vama.

Incendiul din Negreşti Oaş a fost anunţat sâmbătă la ora 11:44. La adresa menţionată s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, care a reușit stingerea cu operativitate a flăcărilor care se manifestau la hornul casei.

Pentru stingerea incendiului din localitatea Vama, anunţat duminică la ora 09:44, au intervenit cinci subofițeri din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti Oaş cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Alături de pompierii militari, pentru stingerea incendiului au intervenit şi pompierii voluntari din cadrul S.V.S.U. Vama.

Ambele incendii au fost stinse în limitele găsite, forțele prezente la fața locului reuşind să înlăture pericolul propagării focului la casele de locuit.

Cauza probabilă a producerii ambelor incendii a fost coșul de fum necurățat. În urma evenimentelor a ars funinginea din interiorul coşurilor de fum.

Tags: incendii  case  cos de fum. negresti oas  vama  
1223 vizite
Distribuie pe