Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pearl Beuty Center și-a deschis porțile la Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 5 Martie 2018

Cel mai modern salon de înfrumusețare din Satu Mare – Pearl Beauty Center – a fost inaugurat oficial vineri, cu tradiționala tăiere de panglică, iar de luni, 5 martie își primește clienții cu cea mai performantă tehnologie și cele mai eficiente tratamente de remodelare corporală.

”Am luat decizia de a investi într-un salon de înfrumusețare care oferă servicii premium, deoarece nu am găsit în Satu Mare vreun alt salon care să asigure asemenea servicii de top. Am investit în cea mai bună aparatură pe care am putut s-o găsim în acest moment în România, astfel am apelat la BeautyOne, unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai aparatelor de top pentru saloanele de înfrumusețare și am reușit să achiziționăm produse precum Eximia sau Syneron Candela și am adus la Satu Mare prima tehnologie non-invazivă pentru facelift, am adus un aparat Oxygenera și, desigur, pe măsură ce vor apărea noi tehnologii și aparate, sperăm să le avem pe toate în salonul nostru și să oferim cele mai bune servicii posibile pentru sătmăreni” – a declarat patronul Marius Cădar.

Salonul Pearl Beauty Center este deschis pe str. Avram Iancu nr. 58 și își așteaptă clienții în luna martie cu numeroase oferte și promoții, de care puteți profita prin programare la numerele de telefon 0374-490.681 sau 0756-045.281, iar detalii despre serviciile oferite găsiți pe pagina de Facebook a salonului.

 

Tags: deschidere  salon  pearl  beauty  center  
1817 vizite
Distribuie pe