Locale Altele
Miercuri, 27 Octombrie 2021
Mie, 27 Oct 2021
Competiție online, ,,Alege mișcarea azi”
Ana Alcazar  - Luni, 12 Martie 2018

„Alege mișcarea azi” este o competiție online între 24 de orașe și are loc în perioada 1-15 martie, fiind organizată de către Asociația 11EVEN, ca parte integrantă a programului Bucurie în Mișcare 2018.

Pentru că am ajuns la jumătatea competiției, haideți să descoperim ce s-a întâmplat în primele 11 zile:

•Peste 6000 de utilizatori individuali au avut postări validate în concurs;
•Cele mai active comunități până în acest moment sunt: Roman (locul de lider detașat la mișcare), cu un total de 14190 de puncte, urmat de Râmnicu-Vâlcea cu un punctaj de 6270 de puncte. Orașul Bacău din inima Moldovei completează podiumul în acest moment, cu un total de 5370 de punctaj, iar pe locul 4 este situat Satu Mare cu 4220 de puncte.

La Satu Mare Campania este coordonată de Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților în parteneriat cu o serie de ONG-uri și cluburi sportive, reușind să convingă comunitatea locală să se implice postând diverse ipostaze în care fac mișcare.

De 8 martie a fost organizat un eveniment deosebit de activare dedicat femeilor. Astfel, timp de două ore peste 20 de bărbați acceptat o provocare și au făcut mișcare în cafeneaua Moose Bar din Satu Mare, efortul lor fiind recompensat  prin plata consumației partenerei. Așadar, băieții au pedalat, au făcut flotări (preferate de mai toți participanții!), și-au lucrat brațele cu ganterele puse la dispoziție sau au ales să facă abdomen sau genuflexiuni. Bucuria mișcării a fost completată de distracția data de ineditul situației, în final atât fetele, cât și băieții fiind  entuziasmați de experiența avută.

Cele 24 de orașe participante sunt organizate în 4 grupe, formate fiecare din câte 6 orașe. Trei orașe din fiecare grupă vor fi declarate câștigătoare și vor deveni orașe gazdă pentru evenimentele ,,Bucurie în mișcare” 2018. Vom avea astfel parte de 6 weekenduri speciale, în 12 orașe ale țării, în perioada 5 mai - 10 iunie.

Pentru ca un oraș participant să cumuleze cât mai multe puncte, orice susținător cu vârsta minimă de 16 ani, poate posta pe Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video care să promoveze mișcarea de orice fel: joaca în familie, sporturile de echipă, fuga în jurul blocului sau alergatul pe pistă, mersul pe bicicletă sau dansul în multele sale forme, plimbarea prin parc sau urcarea scărilor, mersul pe role sau pe trotinetă, baschetul sau voleiul, ora de arte marțiale, de fitness sau cea de cățărare… plus multe altele.

Un utilizator poate avea un număr de maxim 5 postări pe zi pe platforma Instagram și 5 postări pe zi pe platforma Facebook. Deci, un număr maxim de 10 postări pe zi. Fiecare postare validă va aduce 10 puncte orașului susținut în campanie.

Tot ce trebuie să facă cei care iau parte la această competiție este să menționeze în postare orașul pe care îl susțin și să adauge tagul @bucurieinmiscare. Detalii complete referitoare la mecanismul campaniei se găsesc la https://bucurieinmiscare.ro/despre/ .

Participanții pot câștiga și premii atractive: 5 weekend-uri all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportive.

 

Tags: alege  miscare  competitie  online  
1161 vizite
Distribuie pe