Locale Altele
Marti, 28 Septembrie 2021
Marti, 28 Sept 2021
Need for Speed la Satu Mare
Florin Răchitan  - Luni, 15 Iunie 2009

Un puhoi de zece mii de oameni a invadat duminică pista aeroportului din Satu Mare, unde s-a desfăşurat în premieră un concurs internaţional de accelerare pentru automobile din diferite categorii, în cadrul unui show cum n-au mai văzut sătmărenii decât în filme.


 

Sute de cai putere s-au luat la întrecere în faţa miilor de spectatori care au profitat din plin de vremea excelentă şi de toate surprizele pregătite de organizatori.


Spectacolul a fost pigmentat cu demonstraţii de drifting, street-fight, dar şi de o accelerare a unui dragster, un monstru cu un motor de peste 1.000 CP, care a asurzit asistenţa în momentul în care a pornit pe pistă.

 

Un alt punct de atracţie pentru spectatori a fost expoziţia de tuning, cu maşini aduse din toate zonele ţării, inclusiv maşini de epocă, expuse de colecţionari pasionaţi.


 

Vom reveni cu amănunte despre rezultatele competiţiei oficiale Chevrolet DragRacing, până atunci admiraţi câteva fotografii făcute la faţa locului. Urmează mai multe!Cine-i cel mai tare din parcare?

Tags: concurs  masini need for speed  chevrolet  drag racing  aeroport  
2359 vizite
Distribuie pe