Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Sute de polițiști vor asigura ordinea și liniștea publică de sărbători
Poliția Satu Mare  - Joi, 5 Aprilie 2018

Poliţiştii sătmăreni vor acționa, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, a siguranței rutiere, precum și protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, astfel încât întreaga comunitate să se bucure în siguranță de această sărbătoare.

În perioada 6 – 9  aprilie a.c., aproximativ 250 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor acţiona, cu peste 50  de autospeciale, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, în special, în apropierea lăcaşurilor de cult unde vor fi organizate manifestări religioase prilejuite de Sărbătorirea Sărbătorilor Pascale şi în locurile unde se vor desfăşura manifestări publice circumscrise acestei sărbători.

De asemenea, polițiștii vor acționa pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea accidentelor de circulație și menținerea unei atitudinii prudente în trafic.

Dorim să asigurăm cetățenii județului Satu Mare că și de această dată polițiștii vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de Sfintele Sărbători de Paști de cult ortodox.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și întreg colectivul dorește să transmită cetățenilor un Sărbători pline de liniște și fericire!!!

Pentru a vă bucura în linişte de sărbători, poliţiştii vă recomandă:

Să acordați atenție sporită obiectelor personale pe care le aveți asupra dumneavoastră în locuri aglomerate, totodată nu purtați portmoneul în buzunarele exterioare sau la vedere.

Dacă plecați de acasă vă recomandăm să respectați normele rutiere și să manifestați prudență.

Respectaţi regimului legal de viteză! Poliţiştii rutieri reamintesc că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

 

Tags: politisti  sarbatori  datorie  
991 vizite
Distribuie pe