Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Am găsit-o pe Moni!
Florin Răchitan  - Duminica, 14 Iunie 2009

Nu a fost greu s-o găsim pe destinatara celebrei declaraţii de dragoste care a împânzit oraşul pe bannere amplasate pe drumurile de intrare în Satu Mare şi pe nişte blocuri din centru, inclusiv pe Casa de Modă.

 

Cititoriii SM Online ne-au informat încă din prima zi despre cine este vorba, aşa că prezentăm acum în faţa întregului judeţ una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din Satu Mare.

 

Cel care a comandat bannerele respective este cunoscutul om de afaceri Vasile Lup, patronul unei agenţii imobiliare şi al unei agenţii de turism, preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PD-L Satu Mare, iar cea căreia i-a făcut originala declaraţie de dragoste este soţia sa, Monica Lup, una dintre cele mai frumoase femei din Satu Mare, dovadă că a şi câştigat în urmă cu ceva timp un concurs local de Miss.

 

Vasile Lup a declarat că a făcut acest gest pentru a compensa cumva atenţia diminuată pentru familie în ultima vreme, fiind ocupat prea mult cu afacerile şi politica. El a dorit să-i transmită soţiei că o iubeşte la fel ca întotdeauna, chiar dacă uneori nu poate să petreacă atât de mult timp cu ea cât şi-ar dori.


 

Este lesne de închipuit cât de impresionată a fost Monica Lup, ea declarând că se simte acum cea mai apreciată femeie de pe planetă. Efectul nu s-a lăsat aşteptat: Vasile Lup nu a dormit timp de două nopţi şi nu pentru că s-ar fi uitat la filme ;-

 

Satu Mare Online menţine invitaţia la pizza pe care a promis-o cuplului de îndrăgostiţi, mulţumindu-le pentru zâmbetele pe care le-au întipărit pe feţele sătmărenilor cu acest gest romantic foarte rar întâlnit în zilele noastre.

Tags: monica lup  declaratie  dragoste  bannere  
5857 vizite
Distribuie pe