Locale Altele
Duminica, 17 Octombrie 2021
Dum, 17 Oct 2021
Incendiu la un atelier de tâmplărie
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 12 Aprilie 2018

Pompierii au fost anunți despre izbucnirea unui incediu la o clădire administrativă a unei societăți comerciale care are ca obiect de activitate producția de mobilier, a fost anunțat la ora 05:49.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la partea superioară a imobilului. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile aflate în încăperi.

În urma evenimentului au ars: mobilierul din birouri, acte și documente, bani și tavanul din scândură al imobilului și s-au degradat acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 50 metri patrați, cinci geamuri și patru uși din termopan și aparatură electrocasnică.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric la un aparat electrocasnic defect (frigider).

Din fericire, nu au existat victime.

Tags: incendiu  atelier  tamplarie  
1065 vizite
Distribuie pe